Despre mine

„Alaturi de tine, pentru ca tu sa accelerezi dincolo de limite !”

Fondator al 4 Business Tuning SRL, Iulian este Executive&Corporate Coach acreditat international la nivelul de master coach de catre Autoritatea Internationala  pentru Coaching si Mentoring Profesionist (IAPC&M). Misiunea sa este sa sprijine managerii si echipele acestora sa se adapteze rapid la provocarile mediului de afaceri si sa fie capabili de performanta exponentiala.

Iulian a absolvit in 1992 Facultatea de Mecanica din Galati sectia Masini Termice ca inginer. Dupa 3 ani petrecuti in proiectare pe platforma combinatului siderurgic Galati, a decis sa-si schimbe cariera alegand sa exploreze lumea vanzarilor. Experienta de munca de mai bine de 15 ani in mediul corporatist multinational la Coca-Cola, CONNEX si VODAFONE Romania i-a oferit ocazia sa traiasca experinta schimbarilor majore care au marcat comportamente ale managerilor, cultura si performanta organizationala. Pentru a putea face fata acestor schimbari Iulian s-a dedicat dezvoltarii personale si profesionale considerand acest lucru cea mai importanta activitate din viata unui om.

Parcursul urmat al dezvoltarii sale personale si profesionale a avut mai multe etape de pregatire in management si coaching. Astfel in 2002 a absolvit programul Diploma Profesionala in Management in cadrul CODECS – The Open University UK. In 2005 a absolvit Programului de Coaching pentru Leadership Personal – Future Achevement USA si in 2012 a absolvit programul Practitioner Coach Diploma si Executive&Corporate Coach Diploma – Noble Manhattan UK. Iulian detine certificarea internationala in utilizarea metodologiei GOLD™ coaching pe baza careia managerii de top isi pot creste substantial valoarea companiilor sau unitatilor pe care le conduc in decursul unei perioade de 2 sau 3 ani.

Iulian promoveaza coachingul si totodata este preocupat de protejarea comunitatii de consecintele nefavorabile pe care le-ar putea provoca serviciile de coaching oferite de coachi neacreditati. In acest scop el activeaza ca Ambasador al IAPC&M.